Skip to content

Kentucky csirkeszárny

Javaslom minden professzionális gasztrobloggernek, hogy ne olvasson tovább. Aki viszont gyors és finom vacsit akar élete párjának készíteni, az tegye bátran, mert kész fűszer keverékek elleni lobbizás ide, vagy oda, ez az étek bizony nagy csemege.

Hozzávalók:

12 db csirkeszárny
1 csomag kentucky fűszerkeverék
1 dl olaj
1 kg krumpli
só, bors

A fűszerkeveréket elkevertem az olajban.
A csirkeszárnyakat megmostam, megtisztítottam, és alaposan bedőrzsöltem az illatos masszával. Fél órára hűtőbe tettem.
Megtisztítottam, és nagy kockákra vágtam a krumplit.
Egy nagy öntöttvas edényt kikentem pici olajjal, beleszórtam a krumplit, ráhelyeztem a fűszeres szárnyakat és alufóliával lefedve sütöttem fél órát, majd 10-15 perc alatt ropogósra pirítottam.

Heinz ketchuppal és barbecue mártással ettük. Nyamm!

(Anyja)

2 Comments

  1. Krecz Martin wrote:

    Jó kaja, nekönk is nagyon ízlett.

    péntek, január 2, 2009 at 13:23 | Permalink
  2. Anyja wrote:

    Jól csúszik rá a sör. :)

    vasárnap, január 4, 2009 at 18:19 | Permalink

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*