Süt, főz, nem szakács

Kentucky csirkeszárny

Javaslom minden professzionális gasztrobloggernek, hogy ne olvasson tovább. Aki viszont gyors és finom vacsit akar élete párjának készíteni, az tegye bátran, mert kész fűszer keverékek elleni lobbizás ide, vagy oda, ez az étek bizony nagy csemege.

Hozzávalók:

12 db csirkeszárny
1 csomag kentucky fűszerkeverék
1 dl olaj
1 kg krumpli
só, bors

A fűszerkeveréket elkevertem az olajban.
A csirkeszárnyakat megmostam, megtisztítottam, és alaposan bedőrzsöltem az illatos masszával. Fél órára hűtőbe tettem.
Megtisztítottam, és nagy kockákra vágtam a krumplit.
Egy nagy öntöttvas edényt kikentem pici olajjal, beleszórtam a krumplit, ráhelyeztem a fűszeres szárnyakat és alufóliával lefedve sütöttem fél órát, majd 10-15 perc alatt ropogósra pirítottam.

Heinz ketchuppal és barbecue mártással ettük. Nyamm!

(Anyja)

2 thoughts on “Kentucky csirkeszárny

Vélemény, hozzászólás?

Scroll To Top