Bár e levesbetét készítése rendkívül egyszerű, talán nem haszontalan leírni.

Alapanyagként általában kissé szikkadt kenyeret használok, fejenként egy szelet bőven elég.
Ma csak kettőnknek készítettem (a csurgatott tojásleveshez) korpás, teljeskiörlésű kenyérből.

A kenyérből éles késsel vékony (kb. 5 mm) szeletet, majd ebből apró kockákat vágtam.
A teflon serpenyőben gondosan eloszlatva evőkanálnyi olajat hevítettem.
Ebbe bele dobtam a kenyérdarabkákat, úgy hogy szépen elterüljenek.
Óvatosan rázogatva, picit megsózva, néhány perc alatt aranybarnára pirítottam őket.

Tipp! Más ételekhez (például salátákhoz) ízlés szerint fűszerezve igazi csemege!

(Anyja)


MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>